МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ БРЧКИ СО БЕЛА ГЛИНА
( со мед и екстракт од прополис и бела глина )
Вашата кожа сака да ја негувате . Хранливата маска против брчки со бела глина помага кожата да се релаксира и одмори, истовремено при тоа обликувајќи ги контурите на лицето. Комплексот мед, прополис и бела глина ги обезбедуваат потребите за исхрана и нега на кожата. Ќе изгледате свежо и одморено исто како и по враќање од море !
Состојки:
мед, екстракт од прополис , каолин (бела глина), емулзија од восок, основа .
Начин на употреба :
мала количина од маската да се нанесе на претходно исчистена со Козметичко млеко и навлажнета со Тоник за лице на кожата на лицето и вратот . После 10-15 минути, кога маската ќе се исуши исплакнете ја со млака вода.
Совет од специјалисти :
Се препорачува Хранливата маска за лице да се користи 1-2 пати неделно. - Средството да се нанасува со нежни движења потребно е да се избегнува областа околу усните и очите. Со цел да се постигне максимален ефект се препорачува да се користи во комбинација со Крем за ноќна нега .
( со мед и екстракт од прополис и бела глина )
Вашата кожа сака да ја негувате . Хранливата маска против брчки со бела глина помага кожата да се релаксира и одмори, истовремено при тоа обликувајќи ги контурите на лицето. Комплексот мед, прополис и бела глина ги обезбедуваат потребите за исхрана и нега на кожата. Ќе изгледате свежо и одморено исто како и по враќање од море !
Состојки:
мед, екстракт од прополис , каолин (бела глина), емулзија од восок, основа .
Начин на употреба :
мала количина од маската да се нанесе на претходно исчистена со Козметичко млеко и навлажнета со Тоник за лице на кожата на лицето и вратот . После 10-15 минути, кога маската ќе се исуши исплакнете ја со млака вода.
Совет од специјалисти :
Се препорачува Хранливата маска за лице да се користи 1-2 пати неделно. - Средството да се нанасува со нежни движења потребно е да се избегнува областа околу усните и очите. Со цел да се постигне максимален ефект се препорачува да се користи во комбинација со Крем за ноќна нега .
No comments:
Post a Comment